طرز تهیه پلو بخارا با گوشت خورشتی و کشمش لذیذ و مجلسی مرحله به مرحله
[ad_1]
پلو بخارا از موادی مانند کشمش، هویج، برنج و… تهیه می شود. این غذا اصالتی ازبکستانی دارد و متعلق به یکی از شهر های ازبکستان به نام بخارا است از این رو به آن پلو بخارا نیز گفته می شود. مقادیر گفته شده در دستور برای ۶ نفر مناسب می باشد و زمان پخت یک ساعت می باشد. از پلو می توایند به عنوان یک غذای خوشمزه و مجلسی در مهمانی های خود استفاده کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه پلو بخارا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه پلو بخارا
| برنج | ۱ کیلو گرم |
| گوشت قیمه ای | ۵۰۰ گرم |
| روغن | ۲۵۰ گرم |
| کشمش پلویی | ۱۵۰ گرم |
| هویج خلال شده | ۵۰۰ گرم |
| پیاز | ۴ عدد متوسط |
| نمک | ۱ ق چای خوری |
| ادویه | ۱ ق چای خوری |
| فلفل سیاه | ۱/۲ ق چای خوری |
| زعفران دم کرده | ۲ ق سوپ خوری |
طرز تهیه پلو بخارا
مرحله اول: آماده کردن مواد لازم
برنج را در سینی بریزید و پاک کنید سپس با آب بشورید و مقداری آب در آن باقی بزارید و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید و بزارید به مدت ۵ ساعت خیس بخورد. کشمش ها را پاک کنید و با مقداری آب بشورید و روی یک پارچه قرار دهید تا خشک شود.
مرحله دوم: تفت دادن گوشت
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. گوشت را خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید تا کمی سرخ شود و آب آن کشیده شود. فلفل و ادویه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: پخت گوشت
هویج را بشورید و با رنده خرد کنید سپس به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید. به اندازه ۲ پیمانه آب در تابه بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت به خوبی بپزد و در آخر نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: دم کشیدن برنج
برنج را آبکش کنید و یک لایه برنج بریزید سپس از مواد تفت داده و پخته شده در لای برنج بریزید سپس دوباره برنج بریزید و دوباره در لایه بعد از مواد گوشتی بریزید. درب قابلمه را همراه دمکنی بزارید تا برنج دم بکشد و در اواسط دم کشیدن زعفران دم کرده را روی برنج بریزید. کشمش را نیز در تابه همراه مقداری روغن تفت دهید. وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف سرو بریزید و کشمش را به آن اضافه کنید نوش جان.


فوت و فن های طرز تهیه پلو بخارا
- نمک را حتما در آخر پخت اضافه کنید چون اگر در اول کار این کار را انجام دهید گوشت خوب نمی پزد.
- زعفران قابل حذف است و اگر در دسترس نبود می توایند از آن استفاده نکنید.
- از مقداری گلاب نیز برای عطر و طعم بهتر می توایند استفاده کنید.
[ad_2]
منبع

