طرز تهیه کاپ کیک یلدایی شیک و راحت در قابلمه و فر
[ad_1]
کاپ کیک یلدایی یکی از مدل های تهیه کاپ کیک برای شب یلدا است که شما می توانید آن را تهیه و در طولانی ترین شب سال از آن استفاده کنید. شکل این کاپ کیک شبیه به هندوانه می شود و بسیار شیک و مجلسی است. امروز در آشمزی طرز تهیه کاپ کیک یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
| تخم مرغ | ۲ عدد |
| شکر | ۲/۳ لیوان |
| وانیل | نوک قاشق چای خوری |
| آرد قنادی | ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان |
| روغن | ۱/۳ لیوان |
| شیر | ۱/۳ لیوان |
| بکینگ پودر | ۲ ق چای خوری |
| رنگ خوراکی قرمز و سبز | به میزان لازم |
| خامه قنادی | به میزان دلخواه |
طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
مرحله اول: تهیه مواد مایع
شکر را در یک کاسه بریزید و تخم مرغ را در کاسه بشکنید سپس وانیل را نیز اضافه کنید و در ادامه با همزن برقی به قدری هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در ادامه روغن و شیر را نیز بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد به مواد لازم
در ادامه در یک کاسه آرد را الک کنید تا شفاف شود سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را در طی چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله سوم: پخت کاپ کیک در فر
در این مرحله رنگ خوراکی سبز را به مواد کاپ کیک اضافه کنید و هم بزنید سپس به اندازه نصف لیوان های کاغذی یک بار مصرف از مواد کیک در آن بریزید در ادامه لیوان ها را در سینی فر بچینید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک های شما آماده شوند.
مرحله چهارم: پخت کاپ کیک در قابلمه و بدون فر
روی گاز یک شعله پخش کن قرار دهید و لیوان های کاپ کیک را در قابلمه بچینید و روی درب قابلمه یک دمکنی قرار دهید و بزارید کیک با دمای ملایم به اندازه تقریبا ۲۵ دقیقه بپزد. بعد از اینکه کاپ کیک ها خنک شد آن ها را از لیوان جدا کنید و خامه قنادی را با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد و به آن رنگ خوراکی قرمز را اضافه کرده و مواد را در قیف قنادی بریزد و با ماسوره حالت رزت مانند روی کاپ کیک ها شکل گل بدهید.

فوت و فن های طرز تهیه کاپ کیک یلدایی
- برای تزیین روی کاپ کیک می توانید بعد از اضافه کردن خامه چند عدد شکلات چیپسی اشکی روی آن قرار دهید.
- مواد را از قبل زا یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.
- اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی ۱۶۰ درجه باشد و کاپ کیک ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
[ad_2]
منبع