طرز تهیه کیک انگلیسی خانگی پف دار و ساده با فر و بدون فر
[ad_1]
کیک انگلیسی یکی از کیک های معروف انگلیسی است که معمولا در کافه های انگلیس سرو می شود. شما می توانید این کیک خوشمزه را تهیه و همراه چای به عنوان عصرانه میل کنید و لذت ببرید. امروز در آشمزی طرز تهیه کیک انگلیسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک انگلیسی
| تخم مرغ | ۶ عدد |
| شکر | ۱ پیمانه |
| وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
| پودر هل | ۱ ق چای خوری |
| آرد سفید | ۲ و ۱/۴ پیمانه |
| بکینگ پودر | ۲ ق مربا خوری |
| روغن مایع | ۲/۳ پیمانه |
| مخلوط شیر و گلاب | ۲/۳ پیمانه |
| زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه کیک انگلیسی
مرحله اول: همزدن مواد لازم
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و در کاسه بریزید سپس وانیل و پودر هل را نیز اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید. شکر را نیز کم کم اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۷ دقیقه مواد را هم بزنید تا یک ترکیب کشدار و کرم رنگ تهیه شود.
مرحله دوم: ولرم کردن شیر
روغن را به مواد ترکیب شده اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. به مخلوط شیر و گلاب زعفران را اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر را روی حرارت قرار دهید تا کمی ولرم شود سپس به مواد ترکیب شده اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد
آرد سفید و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید سپس با الک و در طی چند مرحله آرد را به مواد مایع اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا ترکیب شوند. در قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار بالا و پایین کنید تا حباب های مواد کیک از بین برود.
مرحله چهارم: پخت کیک در فر
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک شما بپزد و بعد از پخت به آرامی از قالب جدا کنید و صبر کنید تا سرد شود و روی آن را تزیین کنید.
مرحله پنجم: پخت کیک بدون فر
شعله پخش کن را روی شعله روشن به مدت ۱۵ دقیقه بزارید تا گرم شود. قابلمه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و در قابلمه را گذاشته و یک ساعت زمان بدهید تا بپزد اگر بعد از این تایم نپخته بود به آن زمان بیشتری دهید.

فوت و فن های طرز تهیه کیک انگلیسی
- شما می توانید از مقداری پودر کاکائو نیز در تهیه این کیک استفاده کنید و برای این کار به مقدار کمی از مواد تهیه شده پودر کاکائو اضافه کنید و به صورت رگه های شکلاتی بعد از ریختن مواد در قالب به مواد کیک اضافه کنید.
- اگر برای پخت کیک از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی ۱۶۰ درجه باشد و کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
- استفاده از زعفران دل به خواه است و در صورت در دسترس نبودن می توانید آن را حذف کنید.
[ad_2]
منبع