طرز تهیه باقلوا هندی

طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام

[ad_1]

باقلوا هندی یکی از باقلواهای آسان و بی دردسر است که به راحتی در خانه قابل تهیه است و یک طعم بسیار لذیذ دارد و می تواند مناسب پذیرایی های عید شما باشد. برای تهیه این باقلوا شما می توانید از مواد در دسترس استفاده کرده و یک باقلوای خوش رنگ و طعم داشته باشید. امروز در آشمزی طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا هندی

آرد ۳۰۰ گرم یا ۲ لیوان
پودر شکر ۱۲۰ گرم یا ۳/۴ لیوان
کره یا روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرک یا ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم یا ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۲ ق غذا خوری
پودر هل ۱ ق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

آب ۳/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه باقلوا هندی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا کره را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود سپس کره را در یک کاسه ریخته و به آن پودر شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را شکسته و به مواد بیفزایید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید. در ادامه پودر هل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.

مرحله دوم: پخت باقلوا در فر

در این مرحله آرد را در یک کاسه ریخته و به آن پودر نارگیل را اضافه کنید سپس این مواد را نیز به سایر مواد افزوده و با قاشق یا لیسک مواد را ترکیب کنید. یک سینی مخصوص باقلوا را چرب کرده و خمیر تهیه شده را در آن پخش کنید و با چاقو برش های لوزی شکل زده و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

مرحله سوم: اضافه کردن شهد

برای تهیه شربت باقلوا ابتدا شکر و آب را در یک کاسه ریخته و به آن گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر به خوبی حل شود. بعد از اینکه باقلوا پخت شربت تهیه شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۲ ساعت صبر کنید تا باقلوای هندی شما آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی

  1. برای تزیین روی باقلوا می توانید قبل از قرار دادن در فر خلال پسته یا بادام روی آن قرار دهید.
  2. برای اینکه باقلوای شما خوش رنگ تر شود می توانید قبل از برش دادن باقلوا ها مقداری زرده تخم مرغ و زعفران را به عنوان رومال روی باقلوا ها بزنید.
  3. برای اینکه مواد بهتر ترکیب شوند می توانید کره و تخم مرغ را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.

[ad_2]

منبع