طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام
[ad_1]
باقلوا هندی یکی از باقلواهای آسان و بی دردسر است که به راحتی در خانه قابل تهیه است و یک طعم بسیار لذیذ دارد و می تواند مناسب پذیرایی های عید شما باشد. برای تهیه این باقلوا شما می توانید از مواد در دسترس استفاده کرده و یک باقلوای خوش رنگ و طعم داشته باشید. امروز در آشمزی طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا هندی
| آرد | ۳۰۰ گرم یا ۲ لیوان |
| پودر شکر | ۱۲۰ گرم یا ۳/۴ لیوان |
| کره یا روغن نیمه جامد | ۱۰۰ گرک یا ۱/۲ لیوان |
| تخم مرغ | ۲ عدد |
| پودر نارگیل | ۱۰۰ گرم یا ۱ لیوان |
| زعفران دم کرده | ۲ ق غذا خوری |
| پودر هل | ۱ ق مربا خوری |
مواد لازم برای تهیه شربت
| آب | ۳/۴ لیوان |
| شکر | ۱ لیوان |
| گلاب | ۱/۲ لیوان |
| زعفران دم کرده | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه باقلوا هندی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
ابتدا کره را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود سپس کره را در یک کاسه ریخته و به آن پودر شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را شکسته و به مواد بیفزایید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید. در ادامه پودر هل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.
مرحله دوم: پخت باقلوا در فر
در این مرحله آرد را در یک کاسه ریخته و به آن پودر نارگیل را اضافه کنید سپس این مواد را نیز به سایر مواد افزوده و با قاشق یا لیسک مواد را ترکیب کنید. یک سینی مخصوص باقلوا را چرب کرده و خمیر تهیه شده را در آن پخش کنید و با چاقو برش های لوزی شکل زده و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
مرحله سوم: اضافه کردن شهد
برای تهیه شربت باقلوا ابتدا شکر و آب را در یک کاسه ریخته و به آن گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر به خوبی حل شود. بعد از اینکه باقلوا پخت شربت تهیه شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۲ ساعت صبر کنید تا باقلوای هندی شما آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی
- برای تزیین روی باقلوا می توانید قبل از قرار دادن در فر خلال پسته یا بادام روی آن قرار دهید.
- برای اینکه باقلوای شما خوش رنگ تر شود می توانید قبل از برش دادن باقلوا ها مقداری زرده تخم مرغ و زعفران را به عنوان رومال روی باقلوا ها بزنید.
- برای اینکه مواد بهتر ترکیب شوند می توانید کره و تخم مرغ را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.
[ad_2]
منبع