طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی شیک و ساده به شکل گردو و پسته خندان
[ad_1]
شیرینی باقلوا روسی یک شیرینی خوشمزه است که به دلیل مغز داخل آن به آن باقلوا نیز می گویند. این شیرینی بسیار متفاوت است و می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی ها و مجالس شما باشد. امروز در آشمزی طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی
| کره | ۱۰۰ گرم |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| وانیل | نوک ق چای خوری |
| بکینگ پودر | ۱/۲ ق چای خوری |
| نشاسته ذرت | ۳۰ گرم |
| پودر قند | ۵۰ گرم |
| آرد سفید قنادی | ۲۲۰ گرم |
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
| خرده های تارت | حدود ۶۰ گرم |
| پودر بادام | ۲ ق غذا خوری پر |
| پودر قند | ۱ ق غذا خوری |
| پودر پسته | ۳ ق غذا خوری پر |
| شیر عسلی | ۲ ق غذا خوری |
| گلاب و هل | ۱ الی ۲ ق غذا خوری |
طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی
مرحله اول: تهیه خمیر
کره را در یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ را اضافه کنید سپس وانیل را بیفزایید. با دور تند همزن خوب مواد را هم بزنید پودر قند را نیز در الک ریخته و به مواد اضافه کنید. آرد و نشاسته را با بکینگ پودر ترکیب کرده و در مواد الک کنید سپس با لیسک یا نوک انگشت دست مواد را خوب هم بزنید.
مرحله دوم: تهیه تارت باقلوا روسی
از خمیر تکه های ۵ گرمی یا به اندازه گردو کوچک بردارید و گرد کنید. خمیر ها را در قالب بادامی یا گردویی مخصوص باقلوا روسی بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از چند دقیقه قالب را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
بعد از ۵ دقیقه مواد تارت مانند را از قالب خارج کنید و اطراف نا صاف آن را با چاقو جدا کنید و خرده ها را با گوشکوب پودر کرده و در یک کاسه بریزید تا برای تهیه مواد میانی استفاده شود. سپس پودر قند و بادام و پسته را به کاسه حاوی تارت های خرد شده اضافه کنید. شیر عسلی و هل و گلاب را نیز اضافه کنید و با دست کمی هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه شیرینی باقلوا روسی
از مواد تهیه شده برداشته و در وسط دست خود کمی ورز دهید سپس در تارت های تهیه شده قرار دهید و اگر می خواهید مدل پسته خندان تهیه کنید باید از تارت بادامی شکل استفاده کنید.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی
- اگر این باقلوا را به شکل گردو تهیه می کنید می توانید بعد از تهیه از مقداری شکلات ذوب شده و پودر نارگیل و پسته برای تزیین آن استفاده کنید.
- کره باید حتما سرد باشد و خیلی هم نرم و شل نشده باشد.
- هل و گلاب قابل حذف است اما برای عطر و طعم بیشتر خوب است از آن استفاده کنید.
[ad_2]
منبع